Het mooiste cadeau is jouw glimlach dus laten we samen lachen!

Dé cadeauwinkel voor bijzondere duurzame producten

Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd

WAAR is al 10 jaar dé cadeauwinkel voor bijzondere duurzame producten

Fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in een sociale werkplaats. Dus helemaal WAAR. Of je nu mooie cadeaus voor een ander of voor jezelf zoekt, bij WAAR vind je een bijzonder assortiment woon- en modeaccessoires, planten, boeken, speelgoed, snoepgoed. Allemaal mooie, duurzame spullen waar je echt iets aan hebt en je de wereld een stuk mooier mee maakt.

En om jou echt te helpen bij het maken van goede keuzes hebben wij gezocht naar een manier om onze WAARmakers nog groenere energie aan te bieden. WAAR helpt waar het helpen kan. Heb je een vraag, een voorstel, laat het ons weten! We doen het samen met jou.

Jouw energie geeft ons de energie om door te gaan!

Met jou als nieuwe WAARmaker kunnen wij samen nog beter groenere energie inkopen en produceren, en zo nog meer impact op de energiemarkt veroorzaken.

Jouw energie geeft ons weer energie en zo hopen wij voor alle Nederlanders samen de grootste echte groene energie leverancier te worden. We zijn een leuke club, dat ga je zelf ook meemaken als je WAARmaker bent geworden.

Want alle mooie doelen… we maken ze samen WAAR!

WAAR staat voor alles duurzaam, en er samen voor gaan

WAAR heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Naast verantwoorde producten in het assortiment voert WAAR duurzaamheid ook door in haar bouw en inrichting. Er wordt in iedere winkel gebruik gemaakt van duurzame materialen als ecologische verf, spaarlampen, FSC-hout, en – je gelooft het niet – een natuurproduct als beton. De communicatie van WAAR gaat zoveel mogelijk online en digitaal. Zelfs het inpakken van cadeautjes gebeurt met gerecycled- en fairtrade papier…Én nu dus ook onze eigen groene energie! Dat kan nu dus ook bij jou thuis. Hoe mooi is dat? Alles maar dan ook alles duurzaam, laten we er samen voor gaan!